Εκτέλεση
1ο ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : Σε ένα αντικολητικό σκεύος σωτάρουμε το συκώτι γάλακτος με φρέσκο βούτυρο, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσει, και αρωματίζουμε με το μίγμα Μοσχάρι-Χοιρινού Magic την κάθε πλευρά, γυρνώντας τακτικά.
2ο ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : Σβήνουμε με το λευκό κρασί, αφήνωντας να εξατμιστεί η αλκοόλη και να βγούν τα πρώτα αρώματα. Αποσύρουμε και τοποθετούμε το συκώτι σε αποροφητικό χαρτί κουζίνας.
3ο ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : Αναδεύουμε σε μια μπασίνα* την cream fresh, την τριμμένη παρμεζάνα, το ψιλοκομμένο άνηθο και το τσάι και αποσύρουμε. (* μπασίνα: ανοιχτό μεταλικό σκεύος πρόσμιξης και ανάμειξης).
4ο ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : Σε ένα αντικολητικό τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε 500ml νερό, 10g ζωμό βοδινού σε πάστα Lecker ή τον κύβο βοδινού Lecker, και αναδεύουμε μέχρι την διάσπαση του υλικού και μέχρι το σημείο βρασμού.
5ο ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : Σερβίρουμε σε ένα ανοιχτό βαθύ πιάτο το συκώτι γάλακτος και συμπληρώνουμε με την κουτάλα μας το ζωμό βοδινού στο 1/3 του πιάτου, προσθέτοντας 1-1 ½ κουταλιά της σούπας απο την αρωματισμένη κρέμα γάλακτος.
TIPS ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ :
• Μπορούμε αν θέλουμε να συνοδεύσουμε το πιάτο μας με την κρέμα γάλακτος ως ντιπ!
• Ο τρόπος παρουσίασης και σερβιρίσματος μπορεί να είναι του στύλ και της αρεσκείας σας.