43776

Οι Συνταγές μας

Spaghetti ρυζιού με cream fresh, καπνιστό σολωμό και κόκκινο χαβιάρι beluga

Εκτέλεση

1ο ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε 1lt νερό, 1 κύβο ζωμό κότας Lecker ή 10g ζωμό κότας σε πάστα Lecker, 10g αρωματικό μίγμα για σολωμό Magic και τα αφήνουμε να βράσουν και να διαλυθεί η πάστα.
2ο ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Προσθέτουμε τα spaghetti ρυζιού και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα περνάμε από τρεχούμενο νερό για να σταματήσει ο βρασμός.
3ο ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Σε ένα αντικολητικό τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο, τα αρωματικά κρεμμυδάκια και σοτάρουμε μέχρι να βγουν τα πρώτα αρώματα.
4ο ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Τοποθετούμε τα spaghetti σε ένα σινουά* και τα βυθίζουμε για 1 λεπτό σε βραστό νερό. Τα στραγγίζουμε καλά και τα τοποθετούμε στο τηγάνι μας. (* σινουά: μεταλλικό διάτρητο κωνικό σκεύος σουρώματος παρασκευών)
5ο ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Προσθέτουμε την cream fresh, την τριμμένη παρμεζάνα και φέρνουμε 1-2 βόλτες προσεκτικά μέχρι να γλασάρει η σως.
6ο ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Πριν το σερβίρισμα, προσθέτουμε τον καπνιστό σολωμό και το χαβιάρι.
TIPS ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:
• Ο τρόπος παρουσίασης και σερβιρίσματος μπορεί να είναι του στύλ και της αρεσκείας σας.

Συστατικά

1. 10g αρωματικό μίγμα σολωμού Magic
2. 250g spaghetti ρυζιού Scotti
3. 10g ζωμό ψαριού σε πάστα Lecker
4. 200g καπνιστό σολωμό
5. 50g χαβιάρι κόκκινο
6. 70ml cream fresh
7. 50g τριμμένη παρμεζάνα
8. 2-3 μικρά αρωματισμένα κρεμμυδάκια Valbona κομμένα
9. 15g φρέσκο βούτυρο

Μερίδα 2

Υλικά 9

Βαθμός δυσκολίας παρασκευής 1/3

Χρόνος προετοιμασίας παρασκευής 5

Χρόνος Παρασκευής 17'

Θερμοκρασία παρασκευής 180

Θερμίδες Παρασκευής ανα Πιάτο 745 kcal

Συνοδεύεται με: Ροζέ δροσερό αφρώδη οίνο

Σερβίρεται ως:

Δείτε επίσης: