Τα Νέα μας

 • 30/10/2018

  Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

   Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας μας, ελπίζουμε να βάλαμε ένα, έστω και μικρό λιθαράκι, στην αποκατάσταση και ομαλή επαναλειτουργία του Λύρειου Ιδρύματος. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους λειτουργούς του Ιδρύματος για τον τεράστιο αγώνα που καταβάλουν.
  +
 • 20/03/2018

  Έκθεση Food Expo 2018

   Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στην έκθεση Food Expo 2018. Στο περίπτερο μας είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε όλα τα νέα μας προϊόντα καθώς και την πλήρη γκάμα προϊόντων για κρεατοσκευάσματα.

  +
 • 06/03/2018

  Παρουσίαση των προϊόντων μας στην Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης

   Ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας να υποδεχθούμε επαγγελματίες από το νησί της Κρήτης, στην παρουσίαση των προϊόντων μας στην έδρα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης. Με την άψογη συνεργασία των ανθρώπων της ΚΟΡΩΝΗ ΑΕ, των μελών της λέσχης και των δικών μας Chef κ.κ. Μελιδώνη και Σαρέλλα παρουσιάσαμε τις επαγγελματικές σειρές προϊόντων μας Lecker, Magic και La Bovida.

  +
 • 04/12/2017

  Σεμινάριο στο ΙΕΚ Σύρου

   Με την υποστίρηξη της ISLAND FOOD SERVICE πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο μας στο ΙΕΚ Σύρου. Ο Executive Chef μας κ. Μελιδώνης Παναγιώτης παρουσίασε στους μαθητές της σχολής βασικές αρχές της κουζίνας καθώς και πρωτότυπες ιδέες σχετικά με τις παρασκευές διαφόρων πιάτων με βάση το κρέας, το ψάρι κτλ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία ISLAND FOOD SERVICE για την αρωγή της και όλους τους παρευρισκομένους που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους.


  +
 • 19/05/2017

  ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ "DEVELEY"

   Συνεχίζοντας την δέσμευση μας να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα στους συνεργάτες μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με την DEVELY Γερμανίας σε προϊόντα όπως Κέτσαπ, Μουστάρδα, Μαγιονέζα και σάλτσα Barbeque.

  +